skip to Main Content

FORSIDE     OM MIG      GOOGLE ADS     PRISER     KONTAKT

COOKIES

Websitet anvender cookies, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

GreenConnect’s anvendelse af cookies og tredjepart-cookies sker med henblik på at genere brugerrelaterede statistikker over vores besøgende, blandt andet hvor længe vores besøgende er på greenconnect.dk, og hvor mange af vores besøgende, der tidligere har været på greenconnect.dk. Derudover anvendes cookies til at målrette og optimere visningen af annoncer og lignende og måle effekten heraf.

De oplysninger vi indsamler via cookies er typisk et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse informationer er anonymiserede og kan ikke henføres til dig.

Se nedenfor for en detaljeret oversigt over de enkelte cookies, deres formål, hvorfra de stammer, og hvem der har adgang til dem.

GENERELT

Personoplysninger

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række informationer om dig. Det sker for eksempel ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelsers eller udfylder vores kontaktformular.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig, og sker kun i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne. Dette er blandt andet navn, virksomhed, telefonnummer, e-mail og adresse og vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformularen.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Indsamling af informationer fra cookies bruges blandt andet til at identificere dig som bruger og optimere vores services, indhold og marketing annoncering.

Indsamling af personoplysninger bruges til at besvare henvendelser og udsende nyhedsbreve

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og eventuelt klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment med videre, anonymiseres og videregives til tredjeparter i det omfang, disse oplysninger er kendt. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i listen af cookies nedenfor.

Videregivelse af personhenførbare oplysninger som navn og e-mail med videre vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@greenconnect.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ved din brug af greenconnect.dk accepterer du, at der med ovennævnte formål lagres oplysninger og opnås adgang til oplysninger, der allerede er lagret, i din browser.

Såfremt du ikke ønsker at acceptere GreenConnect’s anvendelse af cookies på greenconnect.dk, kan du ændre dine browserindstillinger, således at din browser ikke accepterer cookies, herunder sletter de cookies, der allerede måtte være lagret i din browser. Vejledning til ændring af din browsers indstillinger og sletning af cookies findes her.

Du kan også få hjælp i hjælp-funktionen i din browser. Dette kan du normalt gøre ved at trykke på F1-tasten på din computer og søge efter ordet “cookies”. Vær opmærksom på, at der er funktioner og services, som du ikke kan bruge, da de forudsætter accept af cookies.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

GreenConnect
Ulspilsager 11

2791 Dragør

Telefon: 40 61 09 00

Email: kontakt@greenconnect.dk