skip to Main Content

FORSIDE     OM MIG      GOOGLE ADS     PRISER     KONTAKT

Kender du FN’s verdensmål?

FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere i 2015, og de skal frem til 2030 guide os mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten.

Verdensmålene består af 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s medlemslande til blandt andet at sikre en mere bæredygtig økonomisk vækst.

Blandt målene er mål 12 Ansvarligt Forbrug og Produktion samt delmålene 12.2 Bæredygtig forvaltning og effektiv udnyttelse af naturens ressourcer og 12.5 Affaldsgenereringen skal væsentligt reduceres gennem forebyggelse og reduktion, og disse taler direkte ind i GreenConnects værdier og mission.

Sådan udnytter jeg min ekspertise, til at støtte et mere bæredygtigt forbrug

Google Ads promoverer forbrug, og forbrug er en af de største syndere til den klimakrise, vi står midt i. Derfor vil jeg med GreenConnect udnytte min ekspertise indenfor Google til at støtte, at vi forbruger på en måde, så vi opnår en bæredygtig og effektiv udnyttelse af naturens ressourcer, og på den måde reducerer unødige mængder af affald.

Det kan man blandt andet gøre ved at sørge for, at det man køber, hvad end det er et fysisk produkt eller en service, er produceret eller tilbudt på en måde, som sikrer effektiv udnyttelse af naturens ressourcer, og at de fysiske produkter er af en kvalitet, der gør, at de kan holde længe uden at skulle skiftes ud.

Et bæredygtigt forbrug er altså aktuelt hvad enten det handler om tøj, strøm, mad, hotelovernatninger, garn, elektronik, skønhedspleje, telefonabonnementer eller noget helt andet, og jeg kan hjælpe alle typer af bæredygtige virksomheder med at komme i kontakt med potentielle kunder.

For mere information om FN’s Verdensmål se her: https://www.verdensmaalene.dk/

Få hjælp til din annoncering på Google, med en grøn samarbejdspartner