Skip to content

FORSIDE     OM MIG      GOOGLE ADS     PRISER     KONTAKT

Lær mig bedre at kende

Din mission er min mission

Jeg er drevet af en trang til at bidrage med noget nyttigt til vores fælles verden. Til at gøre en forskel og hjælpe verden til at blive et sted, hvor vores børn og børnebørn også kan trives og komme overens med naturen, uden at øve vold på dens ressourcer.

 

Jeg har derfor startet GreenConnect, hvor jeg med stor glæde og iver arbejder dataorienteret og analytisk med at forbinde grønne virksomheder med deres potentielle kunder.

Mine kunders mission er derfor også min mission, og dette er ekstremt vigtigt for mig i et samarbejde, da vi på den måde kommer til at arbejde med det samme grønne mål for øje.

 

Jeg går ind for direkte, hurtig og ærlig kommunikation, og jeg sætter en ære i, at mine kunder aldrig kommer til at føle sig som et nummer i rækken. Derfor kommer jeg heller aldrig til at præsentere automatiserede og upersonlige løsninger.

 

Da vi har samme mission, vil jeg derimod stræbe efter et meget personligt og givende samarbejde, hvor begge parter kan blive klogere på den andens ekspertise og viden indenfor sit felt og herigennem nå de fastlagte målsætninger for samarbejdet. For deres sag er jo også min sag.

Om mig

Jeg er 40 år gammel og bor med mine to dejlige børn i Dragør, tæt på natur, vand og åbne vidder og arme.

 

Jeg brænder for økologi, bæredygtighed og fairtrade, og har stor beundring for de virksomheder, som har sat det som deres mål at følge disse principper og berige verden med produkter og services af en kvalitet og ideologi, der ikke går på kompromis med de tilgængelige ressourcer og befolkningens ve og vel. Især de små virksomheder med noget på hjerte, har virkelig fanget min opmærksomhed, og jeg har med GreenConnect fundet min måde at bidrage til denne udvikling ved hjælp af mine ekspertevner indenfor digital annoncering.

Min baggrund

Jeg er uddannet cand.merc(mat) på Copenhagen Business School, og jeg har mange års erfaring fra diverse digitale konsulentbureauer og stillinger i digitale afdelinger i store danske og internationale virksomheder.

Hands-on udvikling

I min tid i konsulentverdenen har jeg hjulpet virksomheder indenfor stort set alle brancher og størrelser med både udvikling af de store strategiske linjer, samt fastsættelse og opfyldelse af de små detaljeorienterede delmål. Jeg har gennem hands-on udvikling, opsætning og optimering af deres digitale tilstedeværelse opnået resultater som blandt andet øget synlighed, øgning i trafik og antal henvendelser samt øgning i ROI og antal leads per besøgende.

Udover min tid i konsulentverdenen har jeg arbejdet med performance på og udvikling af digitale medier generelt, både i Danmark og i udlandet. Jeg har således oparbejdet en dybdegående forståelse for samspillet mellem de forskellige digitale kanaler samt deres styrker og svagheder. Kombinationen af konsulent- og kunde-siden har givet mig en rigtig god forståelse for, hvordan man som konsulent forstår sine kunders forretning og hjælper dem med at nå deres mål bedst muligt, samtidig med forståelsen for, hvordan en virksomhed fungerer indefra og hvilke faktorer der skal tages i betragtning, når man skal have hjælp af en konsulent.

En stor glæde for tal og data

En stor glæde for tal og data

Jeg er drevet af en stor glæde for tal og data, og jeg lader resultater baseret på analyser af tal og tests vise vejen til succes. Jeg er god til at gøre komplekse data forståelige og til at tilpasse mine arbejdsgange til mine kunders behov, så vi sammen kan skabe resultater der giver mening for den grønne omstilling.