skip to Main Content

FORSIDE     OM MIG      GOOGLE ADS     PRISER     KONTAKT

Mecindo

“Mecindo er en rendyrket e-commerce forretning i vækst i Danmark, Norge og Sverige indenfor helsekost, kosttilskud, personlig pleje. lægemidler og velvære. For Mecindo er bæredygtighed. økologi og miljøansvar samlet fundamentet for vores forretning, og derfor er det vigtigt for os at vores samarbejdspartnere står inde for de værdier – derfor var GreenConnect en åbenlys stærk partner for os.
Jeg fik Eva og GreenConnects hjælp til at optimere Mecindos aktiviteter på vores vigtigste performance marketing kanaler – Google Ads og Google Shopping, da jeg vidste at der var et potentiale vi ikke selv var i stand til at udnytte. Det bevidste GreenConnect i højeste grad var rigtigt. Eva gennemskuede lynhurtigt en kompleks struktur med 15.000+ produkter, produkt feeds, potentialer og mangler. På kort tid kom der styr vores setup, profitabiliteten blev bedre, vi fik styr på de fejl og mangler der var, samtidigt med at vores ROAS steg!
De fortsatte resultater gjorde at vi forlængede vores samarbejdsaftale…
Eva personligt er utrolig kompetent med meget stor erfaring, man føler sig i absolut trygge hænder som firma, noget der tit er en udfordring i bureausamarbejder. Igennem hele forløbet levede Eva op til alle aftaler, holdt deadlines, nåede ROAS mål, samtidigt med at vækstede butikken. Eva er loyal, lyttende og analyserende. Hun sætter sig grundigt ind i problemstillinger og udfordringer, der kommer ikke nogle ”smarte hurtige kortsigtede” løsningsforslag – der er fokus på det langsigtede og profitable mål. En egenskab alt alt for få besidder. Evas dedikation og resultater skabte fundamentet for en ny dedikeret medarbejder i vores forretning, som Eva også hjalp med at onboarde.

Kort sagt – Eva og GreenConnect har mine varmeste anbefalinger! Der blev holdt det der blev lovet, samtidigt med at hun var en direkte årsag til at vores forretning vækstede, og der altid var et kommercielt øje for udviklingspotentiale”

– Christian Foged, mecindo.dk mecindo.no mecindo.se